Grups de Mares

Perquè la maternitat és complexa, i és vital tenir suport d’altres mares, aquí teniu uns quants grups del barri on trobar-vos i compartir experiències:

_______________________________________________________

L’Associació MARA és, segons elles mateixes es defineixen, un espai ón cada mare podrà trobar a la seva “tribu”, un lloc ón se sentirà acollida i acompanyada, d’una manera molt respectuosa amb el seu propi camí i espai.

Es reuneixen cada dimecres al matí al local de Valaina, i us conviden a totes a assistir als seus esmorzars, per compartir experiències sobre maternitat amb tota la “tribu”. A més, els dijous alterns, fan tallers diversos, relacionats amb porteig de bebés, lactància i altres temes interessants.

_______________________________________________________

El grup de Petits Exploradors està format per mares i pares amb criatures que es van conèixer al grup de postpart del CAP Les Hortes. Tenen criatures nascudes al final del 2012 o inicis dels 2013, i es reuneixen un cop per setmana al CC Albareda.

_______________________________________________________

A banda, els grups de postpart dels CAP del barri, tant el de Manso com el de Les Hortes, son un espai de trobada de mamis (i alguns papis, acompanyants, parelles…) molt important. Allà compartim les experiències que la maternitat ens fa viure, ens apoiem les unes a les altres, ens consultem dubtes, ens diem guapes… ens fem, en definitiva, la vida més fàcil les unes a les altres.

CAP Les Hortes: tots els dimecres de 10:00 a 12:00h, amb la llevadora Pepi Domínguez.

_______________________________________________________

També hi ha al barri un Grup de Suport Mutu per mares que han parit per Cesària. Es reuneix quan acorden les dones del grup, normalment una vegada al mes, un dimarts a la tarda.

Si us interessa participar-hi, podeu deixar el vostre contacte a la llista de correu de La LLeteria, o fer-vos del grup de la Xarxa de Criança, a tots dos anunciarem les trobades.

Anuncis

One response to “Grups de Mares

  1. Hola Soy Virginia Saura una mama de dos niñas una de 5 años y una de 8 meses.También educadora infantil, creo en la educación para la vida capaz de acompañar a los niños en su proceso de desarrollo y facilitarles espacios ricos en estímulos que puedan contribuir en el desarrollo de su creatividad y el aprendizaje natural.

    Por esta razón busco un lugar de trabajo que no se relacione con la educación Formal.
    Me gustaría Apoyar un grupo de crianza compartida aportando mi formación y experiencia para acompañar a Familias que sepan priorizar el bienestar de los niños, respetar sus ritmos, valorar el proceso espontáneo el juego el estimulo de la curiosidad innata y el desarrollo de las potencialidades naturales de los pequeños.

    Si estas pensando montar un grupo o conoces a alguien que quiera montar un grupo ponte en contacto conmigo, nos conocemos y vemos que pasa. Virsa30@hotmail.
    Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s