Co-Maternitat

babalia logo

De moment existeix al barri un sol grup de CoMaternitat, l’Associació Babàlia, que funcionen també com grup de criança i espai familiar. Si voleu saber més sobre elles, visiteu el seu blog, o escriviu un correu a associaciobabalia@gmail.com.

De moment, es reuneixen tots els matins i dues tardes a l’edifici de Xarx@ntoni, als Jardins dels Tres Tombs. Però a partir de Gener de 2014 s’instal·laran al nou local, al carrer de Radas, i funcionaran com escola bressol als matins, i com espai familiar i ludoteca a les tardes.

Babàlia és un projecte que forma part de l’Ateneu Cooperatiu La Base.

___________________________________________________

què és la co-maternitat o la maternitat compartida? què son les mares recolzament?

no sé si existeix aquesta paraula, però el concepte és clar: mares que formen pinya per criar als seus fills i filles. la idea es compartir el temps i l’espai de criança de les pròpies criatures, amb altres mares i criatures, de manera que la conciliació laboral i vital sigui una realitat.

treballeu a les tardes? perfecte, nosaltres als matins, ens podem coordinar. fem un grup de co-maternitat?

tú saps fer manualitats? i tú saps música? i tú expliques contes? perfecte, les nostres criatures passaran unes tardes genials. fem un grup de co-maternitat?

si esteu interessades en formar un grupet, envieu un correu a aqubox@gmail.com i ens posarem d’acord. des d’aquí intentarem coordinar diferents grups, segons afinitats i horaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s